News Showbiz

«Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά» είπε ο Μάνος και η Ρούλα όρμησε να τον δείρει

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα  με το pelop.gr θα κληθεί να εξηγήσει πολλά κρίσιμα σημεία της «περιπετειώδους» σχέσης του με την Ρούλα. Και κυρίως, από που απέρρεαν οι υποψίες του για την εν διαστάσει σύζυγό του, όταν ήταν μόνη της στα νοσοκομειακά δωμάτια της Τζωρτζίνας και της Μαλένας.

Ο άγριος τσακωμός του με τη Ρούλα, σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων, προκάλεσε τεράστιες εντυπώσεις και ερωτήματα. Γιατί ο πατέρας, είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο;». Υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει η Ρούλα στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάσθηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να «κρατάει» η Ρούλα τον Μάνοαλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες…

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι υποψίες των γιατρών

Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι , σύμφωνα με το pelop.gr για τα όσα ανερμήνευτα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα. Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Ηταν, όπως και να το κάνουμε, μια «αμέλεια». Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Από την πλευρά του, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει «χαλαρή» τη στάση του πατέρα καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα, η μητέρα των παιδιών του σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους. Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση κι ότι θα πρέπει να ερευνηθεί η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών αλλά και να ερευνηθεί σε βάθος ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς.

Η σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα δεν θα είναι η τελευταία»

Κι άλλες συλλήψεις «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, του αναφέρθηκε εκτενώς στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή σε αυτόν τουλάχιστον της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

«Με ειδοποίησαν φίλοι ότι υπάρχει τάφος που ενοικιάστηκε για 3 έτη με πληρωτή τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη. Πάνω στον τάφο, υπήρχαν σε μια ταινία, πάνω σε σταυρό, γραμμένα τα εξής: “Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020”, που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Εγώ είχα μάθει από φίλους ότι η μακαρίτισσα ήταν άθεη και είχε γίνει καύση της σορού και όχι ταφή. Πάνω στον τάφο υπάρχει η φωτογραφία ενός ανδρός 45 ετών που δεν είχε σχέση με την νεκρή. Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκουμε πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας και πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος ενώ η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι και είχε προβλήματα κινητικότητας. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία η γυναίκα αυτή και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας.